Huoneet

Hotelli ja ravintola Hirvihaaran Kartano tarjoaa lämminhenkisiä ja korkealuokkaisia majoituspalveluja vaativimpienkin vieraiden makuun.

Hirvihaaran Kartanolla on 29 yksilöllistä kahden hengen huonetta. Päärakennuksessa on 11 huonetta, kartanoon tultaessa porteista vasemmalla olevassa Ruusutalossa on 10 huonetta ja 2013 valmistuneen Lasipaviljongin jokimaisemissa sijaitsee 8 Deluxe-huonetta. Vuodepaikkoja on 58 ja tilavat huoneet mahdollistavat lisävuoteiden käytön esimerkiksi perheille.

Kartanon huoneet ovat korkealuokkaisia. Rauhallisuus ja ylellisyys siivittää sinut uneen ja entisaikojen tunnelmiin.

Kartanon aamiainen on tarjolla pääsalissa upealla puutarhanäkymällä. Kesäisellä säällä aamiaisen voi nauttia puutarhassa. Keittiö on lämmöllä ja ammattitaidolla loihtinut vieraille nautinnollisen aamiaisen laadukkaista raaka-aineista, satokaudella oman keittiöpuutarhan raaka-aineita käyttäen.

Kartanon kuntosali on käytössä majoittuville vieraille veloituksetta aamusta iltaan. Kuntosalissa on tasokkaat FysioLinen kuntoilulaitteet.

Idylliset kartanoyöt ovat nautittavana aamiaisen kera ympäri vuoden. Huonevaraukset p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

 

Hotelli Kartanon Meijeri

Hirvihaaran Kartanon sisarhotelli avaa ovensa lokakuussa 2019.
Kartanohotelli saa käyttöönsä 10 uutta korkeatasoista ja tunnelmallista majoitushuonetta vain viiden kilometrin päässä kartanolta aivan Mäntsälän keskustassa.
Lisätietoja kartanon asiakaspalvelusta p. 019 688 8255 ja myynti@hirvihaarankartano.fi

Tutustu uuteen hotelliin: kartanonmeijeri.com