DAY SPA

HOITOHINNASTO 

ERIKOISKASVOHOIDOT

Oily control kasvohoito  60 min    78 €
Hoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle. Tasapainottaa talineritystä. Hillitsee ihon kiiltoa ja supistaa huokosia. 

Aqua Genomics kasvohoito  60min    84 €
Erittäin kosteuttava hoitokokonaisuus, joka aktivoi ihon omaa luonnollista kosteustekijää.

Double Mask Lift-Ox Tehohoito  90min    108 €
Intensiivinen tehohoito kohottaa ja kiinteyttää kasvoja. Rypyt ja juonteet madaltuvat ja ihosta tulee kiinteämpi, heleämpi, kosteutettu sekä tasainen.

CellActive kasvohoito  90 min    89 €
Kiinteyttävä ja ikääntymisen merkkejä vähentävä tehohoito. Sisältää runsaasti kasvikantasoluja, jotka uudistavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee jälleen kosteutettu sekä kimmoisuus ja joustavuus palautuu.

LabDivision Collagen Booster Tehohoito  90 min   115 €
Todellinen anti-age tehohoito. C-vitamiini ja peptidiyhdiste palauttaa ihon kiinteyden ja joustavuuden. Rypyt ja juonteet vähenevät merkittävästi. Kirkastaa ihoa ja siitä tulee nuorekas ja heleä.             

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

Foot Spa – täydellinen hemmotteluhoito jaloille  90 min    82 €
Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus.  Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti

Foot & Hand Spa – hemmotteluhoito jaloille ja käsille  120 min   115 €
Ylellinen hemmotteluhoito jaloille ja käsille. Spa hoito jaloille sisältää aromakylvyn, raspauksen, suolakuorinnan, viilentävän ja kosteuttavan mutanaamion, kynsien kosmeettisen hoidon, rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen. Spa hoito käsille sisältää kuorinnan, aromakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen ja käsihieronnan

Spa Pedikyyri – jalkahoito  60 min    84 €
Jalkoja hemmotteleva pedikyyrihoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon sekä hemmottelevan hieronnan

Manikyyrit
30 min sis. viilaus ja lakkaus  36 €
30 min sis. kuorinta ja hieronta  36 €
50 min sis. kuorinta, hieronta, viilaus ja lakkaus  69 €   

VARTALOHOIDOT

Kianty Spa Pinda Hieronta koko vartalolle  n. 120 min   155 €
Todellinen tehohoito koko vartalolle. Sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka ovat erinomaisia antioksidantteja. Ennalta ehkäisee ihon vanhenemista. Viinihappo ja omenahappo uudistaa ihoa ja parantaa ihon väriä. Poistaa hieronnan aikana kuolleen ihosolukon. Aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hieronta poistaa elimistöstä myrkkyjä sekä vähentää selluliittia. Rentouttaa ja vähentää kipua.

HIERONNAT

Kuumakivihieronta kokovartalo  1,5 h        88 €
Kuumakivihieronta 60 min 65 €
Kuumakivihieronta selkä  30 min    58 €

Kuumakivihieronta:
Kivien lämpö rentouttaa ja hoito hemmottelee. Kuumien kivien käyttö hieronnassa pohjautuu kiinalaisen lääketieteen perinteisiin.
Kehon energiakanavien eli meridiaanien tukkoisuutta ja solmuja avataan fyysisen ja henkisen tasapainon lisäämiseksi.

Intialainen päähieronta  
30 min    60 € 
60 min    82 €

Intialainen päähieronta:
Syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito. Se vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolentunnin hoidon jälkeen seesteisempi ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason kohenemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Klassinen hieronta
30 min    52 €
45 min    72 €
60 min    88 €
90 min    130 €

Klassinen hieronta:
Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen vartalohieronta, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Varaukset kartanon myyntipalvelusta p. 019- 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi