DAY SPA

 

HOITOHINNASTO 

 

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

Foot Spa – täydellinen hemmotteluhoito jaloille  90 min    82 €
Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti.

Foot & Hand Spa – hemmotteluhoito jaloille ja käsille  120 min   115 €
Ylellinen hemmotteluhoito jaloille ja käsille. Spa hoito jaloille sisältää aromakylvyn, raspauksen, suolakuorinnan, viilentävän ja kosteuttavan mutanaamion, kynsien kosmeettisen hoidon, rentouttavan jalkahieronnan. Spa-hoito käsille sisältää kuorinnan, aromakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja käsihieronnan

Spa Pedikyyri – jalkahoito  60 min    84 €
Jalkoja hemmotteleva pedikyyrihoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon sekä hemmottelevan hieronnan

 

HIERONNAT

Intialainen päähieronta  

30 min    60 € 
60 min    82 €

Intialainen päähieronta:
Syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito. Se vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolentunnin hoidon jälkeen seesteisempi ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason kohenemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Klassinen hieronta
30 min    52 €
45 min    72 €
60 min    88 €
90 min    130 €

Klassinen hieronta:
Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen vartalohieronta, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Varaukset kartanon myyntipalvelusta p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi