Juhlat kartanossa

Hotelli ja ravintola Hirvihaaran Kartanossa yhdistyvät erinomainen palvelu, vieraanvaraisuus ja ruoka sekä lähes 100 vuotta vanhan kartanon tyylikkyys tämän päivän mukavuuksilla.

Jo neljännesvuosisadan ajan kartanolla on vietetty vieraiden toiveiden mukaisesti suunniteltuja häitä, syntymäpäiviä ja muita elämän kaaren juhlia.

Hirvihaaran Kartanolla on  juhlatiloiksi erikokoisia ja -tyylisiä saleja ja kabinetteja. Lisäksi juhlat voidaan järjestää 230 m2 kokoisessa Lasipaviljongissa, joka on yhteydessä päätaloon käytävällä, jolloin liikkuminen onnistuu sisätiloissa säällä kuin säällä. Kartanolla voidaan juhlia läheisten ystävien kanssa tai järjestää vaikka 300 henkilön cocktail –tilaisuus. Juhlat on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuutena.

Kartanon oma keittiö vastaa toiveiden mukaisesta ruokatarjoilusta ja viinimestari suosittelee kokonaisuuteen sopivat juomat.

Ammattilaisten hoitaessa tärkeän päivän juhlajärjestelyt sovittujen toiveiden mukaisesti voi isäntäväki nauttia juhlasta ja seurustelusta vieraidensa kanssa.

Anna vieraillesi ikimuistoinen kokemus ja kutsu heidät kartanon aitoon suomalaiseen savusaunaan.

 

 

70-vuotisjuhlat
Ruoka oli todella hyvää (ja riittävästi :) ), puitteet mitä kauneimmat ja juuri meidän tilaisuuteemme sopivat. Seurueen nuorimmat otettiin myös hienosti huomioon. 
Kiitos järjestelyistä, kaikki sujui moitteettomasti ja tyylikkäästi paikan päällä.
Charlotta

 

Kuvien käytöstä kiitämme mm.
Blush.fi
Antti Peltola
Timo Soasepp @soasepp
Roosa Palokangas Photography