Tutustu myös muihin ryhmämenuihin

 

Hirvihaaran Kartanon juhlabuffetmenut 2020-2021

 

Alkuruokia

Valitse näistä kaksi

Helmicouscousta, fetaa ja värikkäitä tomaatteja L

Puutarhurin munakasta L, G

Endiiviä, Peltola Blue juustoa, saksanpähkinää ja karpaloa G

Salvia-perunasalaattia ja suolakurkkua M, G

Paahdettua punajuurta ja kurpitsansiemenpestoa L, G

Grillattuja antipastokasviksia M, G

Hunajaporkkanaa ja hummusta M, G

 

Valitse näistä kolme
Pippuroitua lämminsavulohta ja tillismetanaa L, G

Sillikaviaaria ja luomumunia L, G

Katkarapuskagen ja saaristolaisleipää L

Gin-graavattua lohta ja ryytisinappikastiketta M, G

Jääkellarin siikaa, pikkelöityä fenkolia ja vaahterasiirappia M, G

Lohipastramia ja yuzumajoneesia M, G

Härän paahtofilettä ja piparjuurijugurttia L, G

Palvattua lammasta ja Kartanon punasipulihilloketta M, G

Parman kinkkua, vuohenjuustoa ja mansikkaa G

Savukalkkuna vitello tonnato  L, G

Chorizoa, chimichurria ja marinoitua perunaa M, G

Seesamkanaa ja tahinijugurttia L, G

 

Alkuruokapöydässä on lisäksi vihreää lehtisalaattia, salaatin kastiketta, kartanon leipävalikoima, voita ja keitettyjä perunoita.

 

 

 

Pääruokia

Valitse näistä yksi

Paahdettua lohta ja porkkana-voikastiketta L, G

Siikaa, sitruunaa ja mätikastiketta L, G

Luomukanan rintaa, herkkusieniä ja yrttejä M, G

Porsaanniskaa ja mallaskastiketta M, G

Porsaanposkea ja timjami-punaviini kastiketta M, G

Häränfilettä ja tummaa valkosipulikastiketta M, G

Haudutettua naudanrintaa ja makeaa kermakastiketta L, G

Kukkakaali-pinaattipaistosta L, G

Härkäpaputournedos ja tattimuhennosta L, G

 

Lämpimät lisukkeet

Valitse näistä yksi

Kauden kasviksia M, G

Paahdettua perunaa L, G

Tryffeli – juurespyrettä L, G

Perunagratiinia ja paahdettua valkosipulia L, G

Paistettua villiriisiä M, G

 

61,00 € /vieras kun ryhmäkoko on yli 35 henkilöä
Pääruoka lautastarjoiltuna 68 € /hlö

64,50 €/vieras kun ryhmäkoko on alle 35 henkilöä
Pääruoka lautastarjoiltuna 71,50 /hlö

Alle 4-vuotiaat veloituksetta buffetista, pöytiin tarjoillut annokset 5 € /annos
4-12 -vuotiaat puoleen hintaan sekä buffetista että pöytiin tarjoiltaessa

 

Huomioitavaa hinnoittelussa
Buffetit valmistetaan vähintään 20 henkilön ryhmille.
Alle 20 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltuja menuvaihtoehtoja.

Erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat
Otamme huomioon laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalion veloituksetta ilmoituksenne mukaan.

 

Täytekakut ja niiden hinnat juhlakaudella 2020

Kartanolta tilattavissa olevat kakut juhlakaudella 2020 ovat seuraavat

Mansikka-kermatäytekakku L

Vadelma-kermatäytekakku L

4,50 € /vieras

 

Raparperi-vaniljakakku L,G

Suklaa-aprikoosikakku L

Salmiakki-Gold -kakku VL, G

Ruby-vadelmasuklaakakku VL, G

Maitosuklaa-hasselpähkinäkakku VL, G

Lime-passionkakku VL

Valkosuklaa-vadelmakakku VL

Tyrnimarja-juustokakku VL
4,90 € /vieras

 

Vegaanileivokset

9 € /kappale

 

Jos kakkunne saapuu kartanolle valitsemastanne konditoriasta, toivomme teidän huomioivan kartanon rajalliset kylmäsäilytystilat. Pyydämme huomioimaan katkeamattoman kylmäketjun kakkujen toimituksessa.

Kakkuja vastaanotetaan vain juhlapäivänä mieluummin juuri ennen kakun nauttimishetkeä.

Jos kakkunne vaatii leikkaajan kartanon henkilökunnasta, veloitus on 100 €

Menun vahvistus
Menun vahvistaminen ja ilmoitukset erikoisruokavalioista tulee tehdä vähintään 30 päivää ennen tilaisuutta ja viimeiset muutokset henkilömääriin seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.