Sijainti ja liikenneyhteydet

Hirvihaaran Kartanon sijainti on monessa mielessä ihanteellinen. Kartano sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingissä ja lentokentältä, mutta samalla täysin luonnon ja maaseudun rauhassa.

Lahden suunnasta tultaessa ei tarvitse Mäntsälän kohdalla poiketa kuin 5 minuuttia moottoritieltä. Tampereen suunnasta tultaessa paikan päälle pääsee kätevästi Hanko-Porvoontietä pitkin.

AUTOLLA

Helsinki: Helsinki-Lahti moottoritietä. Mäntsälä E-liittymä. Liittymän rampin jälkeen käännytään oikealle Mäntsälään. Käänny liikennevaloristeyksestä oikealle takaisin Helsinkiin päin (tie 140). Tämän jälkeen on opasteet kartanolle. Helsingistä on matkaa kartanolle noin 60 km.

Tampere: Tampereen moottoritietä Hyvinkäälle. E-liittymästä tielle 25 (Hanko-Porvoo) käänny kohti Mäntsälää. Ennen Mäntsälää käänny oikealle (Hirvihaara/ hiihtokeskus). Hirvihaaran koulun jälkeen tulee opaste kartanolle.

Lahti: Lahden moottoritietä Mäntsälään. Mäntsälä E-liittymästä tielle 25.Liittymän rampin jälkeen käännytään vasemmalle kohti Mäntsälää. Käänny liikennevalo risteyksestä vanha Lahdentie (tie 140) Helsinkiin päin. Tämän jälkeen on opasteet kartanolle. Lahdesta Mäntsälään on matkaa noin 45 km. Mäntsälästä on noin 6 km kartanolle.

Pietari ja Porvoo: Helsinkiin menevältä Porvoonväylältä (tie 7 / E18) Porvoon jälkeen E-liittymästä oikealle Mäntsälä/Hyvinkää-suuntaan. Aja noin 34 km Mäntsälään ja käänny liikennevaloristeyksestä vasemmalle vanhalle Lahdentielle (tie 140) Helsinkiin päin. Noin 3 km jälkeen käänny oikealle, josta opasteet kartanolle. Porvoosta kartanolle on matkaa noin 42 km.

JUNALLA

Helsingistä Z-paikallisjunalla (pysähtymispaikat Pasila, Tikkurila, Kerava, Haarajoki, Mäntsälä, Lahti)

Matkustusaika Helsingin päärautatieasema – Mäntsälä 39 min.

Lahdesta Z-paikallisjunalla
Matkustusaika Lahti- Mäntsälä 22 min.

Mäntsälän asemalla ei ole taksiasemaa, joten ota yhteyttä kartanon puhelinnumeroon 019 6888255, jolloin voimme järjestää taksimatkan kartanolle. Asemalta kartanolle matkustusaika on noin 10 min.
Juna-aikataulut klikkaa tästä

LENTOKONEELLA

Junayhteys on avautunut Helsinki–Vantaa lentokentältä Tikkurilan kautta Mäntsälän asemalle.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta on matkaa Mäntslälään 48 km, matkustusaika junalla Helsinki-Vantaa lentokenttä –Tikkurila –Mäntsälä on n. 40 min.