Ryhmäruokailu – menut ryhmille

 

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon keittiön 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

 

KARTANON MENUT
1.11.2018 - 28.2.2019

 

Keittiön menu

Ei etukäteen määritelty, 3-ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille
59 € /henkilö

 

Talvimenu

Marinoitua hirvenfileetä, maa-artisokkakreemiä, juuressipsejä,
maustettuja kantarelleja ja Tuloiselan tilan punaherukkaa L, G
***
Uunissa paistettua suomalaista siikaa, rapu-akvaviittikastiketta,
potaattikakkua ja värikkäitä juureksia VL, G
***
Karpalovehnänen, kinuskia, jäätelöä, suokarpaloita ja lakkaa L

Menuuseen voi tilata lisäruokalajiksi
Juustoa ja kukkahunajaa + 8 € / henkilö
Ginisorbeeta ”viina, karpalo, rosmariini” + 8 € / henkilö

72 € /henkilö

Juomasuositukset
Samppanja Pol Roger Reserve Brut Champagne, Ranska  110,00 € /75 cl

PV Darnat Bourgogne Rouge 2016 Bourgogne, Ranska  96,00 € /75 cl
VV Darnat Bourgogne Blanc 2015 Bourgogne, Ranska  96,00 € /75 cl
MAKEA Pineto Brachetto d´Acqui, Strevi, Piemonte, Italia  57,00 € /37,5 cl
Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

Porvoon Paahtimon kahvia ja haudutettua teetä 4,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Frapin Decanter Cognac VSOP  13,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  alkaen 7,50 € /4 cl
Puolustuslaitos leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

KARTANON BUFFET

Talvi 2018

Menu

Vihreitä ja värikkäitä kasvihuoneelta L, G
Kylmäsavustettua, pippuroitua lohta  ja puolukkamajoneesia L, G
Kalkkunapastramia Caesar L, kastike sisältää kalaa
Paahdettuja, hunajalla ja luomupippurilla maustettuja puutarhan juureksia ja maustepähkinöitä L, G
Gruyerejuustoa, kirsikkatomaatteja ja pinaattia sitruunavinegretin kera L, G
Kartanolla paistettua leipää ja kirnuvoita
***
Ylikypsää häränposkea ja  Stroganoff -kastiketta  L, G, kastike sisältää herkkutattia
tai
Kevyesti savustettua merilohta ja sahramikastiketta L, G
Lisäkkeinä piparjuurella maustettuja perunoita ja paistettuja kasviksia
***
Tummaa suklaata, suolakinuskia, marenkia ja marjoja L, G
 

Juomasuositukset
Kartano 100 -juhla-aperitiivi;
Gustav Tilli Vodka, aito puolukkamehu, Fever-Tree tonic  11,50 €
Cava Masia Can Tutusaus Vall Dolina Brut Nature Reserva, Espanja  57,00 € /75 cl
Samppanja Chouette de Champillon Brut Blancs de Noir Champagne, Ranska  78,00 € /75 cl  

Kartanon 100 juhlavuoden viinit
VV Azul y Garanza Vitis, Navarra , Espanja  57,00 € /75 cl
PV  Azul y Garanza Fiesta,Navarra, Espanja  57,00 € /75 cl
MAKEA Huxelrebe Auslese Bio Lorenz 2014, Rheinhessen, Saksa  57,00 € /37,5 cl

Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

Porvoon Paahtimon kahvia ja haudutettua teetä 4,50 € / henkilö

Kahvin avec suositukset
Frapin Decanter Cognac VSOP  13,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi   alkaen 7,50 € /4 cl
Puolustuslaitos leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

59 € /henkilö, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä
65 € /henkilö, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

Pienemmille ryhmille 8-19 henkilöä
66 € /henkilö, yhdellä pääruoalla
72 € /henkilö, kahdella pääruoalla

 

Tutustu myös
 Hirvihaaran Kartano 100 -juhlamenu

 

Kartanon juhlamenut

Häät, syntymäpäivät tai muut elämän kaaren juhlat - ammattilaisten hoitaessa tärkeän päivän juhlajärjestelyt sovittujen toiveiden mukaisesti voi isäntäväki nauttia juhlasta ja seurustelusta vieraiden kanssa.
Tutustu juhlamenuihin 

 

Perhejuhlat

Kartanolla on erikokoisia tiloja, joissa on mahdollisuus viettää perhejuhlia yksityisesti pienellä tai suurella joukolla.
Olipa kyseessä muistotilaisuus, kastejuhla, lakkiaiset tai muu perhejuhla, räätälöimme mielellämme tilaisuuden luonteeseen parhaiten soveltuvan menun.

 

 

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon keittiön 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle +7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja
viimeiset muutokset viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255