Ryhmäruokailu – menut ryhmille

Tutustu myös juhlamenuihin sekä Hirvihaaran Kartano 100 -juhlamenuun että Ravut kartanolla -menuun.

 

KARTANON MENUT
1.8.-30.10.2018

 

3 ruokalajin kausimenu

Ei etukäteen määritelty, 3-ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille
59 € /henkilö
 

4 ruokalajin menu

Mustajuurikeittoa, merileväcroustade ja appelsiiniöljyä L
***

Kylmäsavunieriää, bearnaisevaahtoa, pikkelöityjä vihanneksia ja puolikuivattuja kirsikkatomaatteja  L, G
***
Vasikanfileetä, kukkakaalipyreetä, mustaherukka-ryytisinappikastiketta, puutarhan ja kasvimaan antimia L, G
***
Gäteau Marcel ja vadelmia M, L, G

72 € /henkilö

Menuuseen voi tilata viidenneksi ruokalajiksi
Juustoa ja tryffelihunajaa + 8 € /henkilö
tai
Ginisorbet + 8 € /henkilö

 

Juomasuositukset
Kartanon 100 -juhlavuoden viinit  57,00 € /75 cl
tai
Samppanja Pol Roger Reserve Brut Champagne, Ranska  110,00 € /75 cl
VV Rully Blanc, Joseph Drouhin, Bourgogne, Ranska  72,00 € /75 cl
VV Immich-Batterieberg Escheburg Riesling 2016, Mosel , Saksa  88,00 € /75 cl
PV Montebernardi Chianti Retromarcia, Toscana, Italia  88,00 € /75 cl
MAKEA Banyuls Cornet Rimage, Cave de l´Abbé Rous, Ranska  80,00 € /50 cl
Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

Porvoon Paahtimon kahvia ja Jeeves&Jericho teetä 4,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Frapin Decanter Cognac VSOP  13,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  alkaen  7,50 € /4 cl
Puolustusvoimain leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

 

KARTANON BUFFET
syksy 2018

Menu

Vihreitä ja värikkäitä kasvihuoneelta L, G
Pippurimarinoitua kylmäsavustettua lohta Salpausselän kalakaupasta
ja puolukkamajoneesia L, G
Kalkkunapastramia Caesar L, G
Paahdettuja, hunajalla ja luomupippurilla maustettuja puutarhan juureksia ja maustepähkinöitä L, G
Kuttucheddaria, kirsikkatomaatteja ja pinaattia sitruunavinegretin kera L, G
Kartanolla paistettua leipää ja kirnuvoita
***
Ylikypsää häränposkea ja  Stroganoff -kastiketta  L, G
tai
Kevyesti savustettua merilohta ja sahramikastiketta L, G

Lisäkkeinä kauden parhaat sadonkorjuun tuotteet
***

Tummaa suklaata, suolakinuskia, marenkia ja marjoja L, G

Juomasuositukset
Hirvihaaran Kartano 100 -juhla-aperitiivi;
Gustav Tilli Vodka, aito puolukkamehu, Fever-Tree Tonic  11,50 €
Cava Masia Can Tutusaus Vall Dolina Brut Nature Reserva, Espanja  57,00 € /75 cl
Samppanja Chouette de Champillon Brut Blancs de Noir Champagne, Ranska  78,00 € /75 cl

Hirvihaaran Kartanon 100-vuotisjuhlavuoden viinit
VV Azul y Garanza Vitis, Navarra, Espanja  57,00 € /75 cl
PV  Azul y Garanza Fiesta, Navarra, Espanja  57,00 € /75 cl
MAKEA Pineto Brachetto d´Acqui Strevi, Piemonte, Italia  57,00 € /37,5 cl

TAI
VV Sauska Furmint 2015, Tokaj, Unkari  59,00 € /75 cl
PV Luca Bosio Nebbiolo d´Alba 2014, Langhe, Piemonte, Italia  72,00 € /75 cl
MAKEA Huxelrebe Auslese Bio Lorenz 2014, Rheinhessen, Saksa  55,00 € /37,5 cl

Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

Porvoon Paahtimon kahvia ja Jeeves&Jericho teetä  4,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Frapin Decanter Cognac VSOP  13,50 € /4 cl

Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  alkaen  7,50 € /4 cl
Puolustusvoimain leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

59 € /henkilö, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä
65 € /henkilö, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

Pienemmille ryhmille 8-19 henkilöä
66 € /henkilö, yhdellä pääruoalla
72 € /henkilö, kahdella pääruoalla

*********************

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle +7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja
viimeiset muutokset kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255