Ryhmäruokailu – menut ryhmille

Tutustu myös juhlamenuihin, Suomi 100 v.-illallismenuun, ja Suomi 100 v. -lounasmenuun

 

HIRVIHAARAN KARTANON KEVÄT
1.3.-23.6. 2017

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
"Kevään keittiön menu" valmistetaan myös pienemmille ryhmille.
Kevätbuffetin ryhmän koko on vähintään 8 henkilöä.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän seitsemän (7) päivää ja
viimeiset muutokset kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

 

Kevään keittiön menu 

54 € /henkilö

Ei etukäteen määritelty, 3-ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille

 

 

Kevätmenu
4-ruokalajia

62 € /henkilö

Suolapedillä paahdettuja, yrttimaustettuja jättiravunpyrstöjä ja parsavaahtoa L,G

***

Sitruunaruohogranita L,G

***

Uunissa paistettua vasikan entrecôtea ja tryffelikastiketta L,G

***

Lakritsijuurella maustettua valkosuklaavaahtoa,
paahdettua valkosuklaata ja raparperihilloketta L,G

 

Viinisuositus
Juve Y Camps Familia Brut Nature Gran Reserva, Katalonia, Espanja
58,00 € / 75 cl
Ama Chianti Classico 2014, Toscana, Italia
78,00 € / 75 cl
Pihamaan makea vadelma, Asikkala, Suomi
63,00 € / 30 cl

 

 

KEVÄTBUFFET 
1.3.-23.6.2017

Buffettiin ryhmän koko vähintään 8 henkilöä.
Pienemmille ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi.

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle.
Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu

Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän seitsemän (7) päivää ja
viimeiset muutokset kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

yhdellä pääruokavaihtoehdolla 59 € /henkilö
kahdella pääruokavaihtoehdolla 68 € /henkilö

MENU

Kylmäsavustettua lohta Salpausselän kalakaupasta ja rapuaiolia L, G
Matalalämmöllä kypsennettyä vasikan picanhaa ja Caesar salaattia L,
kastike sisältää kalaa
Vihreitä ja värikkäitä kasvihuoneelta L, G
Pippuriporkkanoita, paahdettuja pähkinöitä ja granaattiompunsiemeniä L,G
Uunissa kuivattuja kirsikkatomaatteja, mozzarellaa ja basilikavaahtoa L,G
Kartanolla paistettua leipää ja kirnuvoita

***

Maatilaliha Merosen 24h kypsytettyä savustettua porsaanniskaa
ja pippurinen savuinen KUKKO-olutkastike L,G
ja/tai
Savustettua merilohta ja sitrus-minttu-hernepestoa L,G

Lämpimän ruoan lisäkkeinä tarjotaan:
Kermainen ohratto Kinnarin tilan ohrasta ja kaurasta L
Kauden kasviksia L, G

***

Tummaa suklaata, suolakinuskia, marenkia ja marjoja  L,G

 

Viinisuositus
Gumpoldskirchener Himmelfahrt, Jutta Ambrosisch, Itävalta
58,00 €/ 75 cl
Luca Bosio Nebbiolo d´Alba 2014, Langhe, Piemonte, Italia
58,00 € / 75 cl
Rafafia de la Champagne, Geoffrey Champagne, Epernay, Ranska
95 €/ 50 cl
 

 

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255