Ryhmäruokailu – menut ryhmille

Hirvihaaran Kartanon ravintola tarjoaa yksilöllisiä illalliskokemuksia sekä kokous- ja konferenssivieraille että juhlavieraille kuin myös yksityisille illallisille.

Kartanon oma keittiö hyödyntää itse kasvatettuja yrttejä ja vihanneksia kartanon keittiöpuutarhasta sekä ympäri vuoden satokausien parhaita tuotteita läheltä ja kauempaakin. Näin voimme tarjota vieraillemme parhaita mahdollisia raaka-aineita ja luoda herkullisen ruokailukokemuksen viihtyisässä ympäristössä.

 

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon keittiön 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

 

KARTANON MENUT
 

 

Keittiön menu

Ei etukäteen määritelty, 3 ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille
59 € /vieras

 

Joulumenu
15.11.-22.12.2019

4 ruokalajin menu kauden raaka-aineista
72 € /vieras

 

Hirvihaaran Kartanon buffet

Menutiedustelut kartanon myyntipalvelusta
p. 019 688 8255 
Ota yhteyttä

59 € /vieras, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä
65 € /vieras, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

Pienemmille ryhmille 8-19 henkilöä
66 € /vieras, yhdellä pääruoalla
72 € /vieras, kahdella pääruoalla

 

 

Tutustu myös
 Hirvihaaran Kartano 100 -juhlamenu

 

Kartanon juhlamenut

Häät, syntymäpäivät tai muut elämän kaaren juhlat - ammattilaisten hoitaessa tärkeän päivän juhlajärjestelyt sovittujen toiveiden mukaisesti voi isäntäväki nauttia juhlasta ja seurustelusta vieraiden kanssa.
Tutustu juhlamenuihin 

 

Perhejuhlat

Kartanolla on erikokoisia tiloja, joissa on mahdollisuus viettää perhejuhlia yksityisesti pienellä tai suurella joukolla.
Olipa kyseessä muistotilaisuus, kastejuhla, lakkiaiset tai muu perhejuhla, räätälöimme mielellämme tilaisuuden luonteeseen parhaiten soveltuvan menun.

 

 

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon keittiön 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle +7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja
viimeiset muutokset viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255