Ryhmäruokailu – menut ryhmille

Tutustu myös juhlamenuihin ja Hirvihaaran Kartano 100 -juhlamenuun.

 

KARTANON MENUT
1.5. - 31.7.2018

 

3 ruokalajin kausimenu

Ei etukäteen määritelty, 3-ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille
59 € /henkilö
 

4 ruokalajin menu

Hanhenmaksatoast, rieslinghyytelöä ja versoja  L
***
Kylmäsavunieriää, bearnaisevaahtoa, pikkelöityjä vihanneksia
ja uunikuivattua kirsikkatomaattia  L, G

***
Vasikan fileetä, kukkakaalipyreetä, paahdettua perunaa,
korvasientä ja tryffelikastiketta  L, G

***
Kakkua padassa  L, G

72 € /henkilö

Menuuseen voi tilata viidenneksi ruokalajiksi
Juustoa ja tryffelihunajaa + 8 € /henkilö
tai
Cavasorbet + 8 € /henkilö

 

 

Juomasuositukset
Hirvihaaran Kartanon 100 -juhlavuoden viinit  57,00 € /75 cl

Samppanja Pol Roger Reserve Brut Champagne, Ranska  110,00 € /75 cl
VV Schloss Vollrads Kabinett feinherb Riesling,Rheingau, Saksa  80,00 € /75 cl
VV Pouilly-Fumè Andre Dezat 2016 Loire, Ranska  79,00 € /75 cl
PV Ama Chianti Classico 2014 Toscana, Italia  90,00 € /75 cl
MAKEA Huxelrebe Auslese Bio Lorenz 2014 Rheinhessen, Saksa  57,00 € /37,5 cl
Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

 

Porvoon Paahtimon kahvia ja Jeeves&Jericho teetä 4,50 € /henkilö
Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  12,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri, Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  alkaen 7,50 € /4 cl
Puolustusvoimain leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

 

KARTANON BUFFET
1.5.-31.7.2018

Menu
Inkiväärimaustettua graavikirjolohitartaria, savupaprikaa ja jälkiuuniruista  L
Caprese; mozzarellaa, tomaattia ja basilikapestoa  L, G, sisältää pinjansiemeniä
Kalkkunapastramia ja sahramimajoneesia  L, G
Kasvissalaattia, pinaattia ja Romescoa  L, G, sisältää mantelia
Vihreitä salaatteja ja persikkanektaria  L, G
Leipävalikoima ja kirnuvoita
***
Ylikypsää häränposkea ja  Stroganoff -kastiketta  L, G
tai
Uunissa paistettua taimenta ja sitruuna-lehtipersiljahollandaise  L, G

Lisäkkeenä paahdettuja piparjuurella maustettuja perunoita, kevätsipulia ja kapriksia  L, G
***
Limoncello-tiramisu  L, G

Juomasuositukset
Hirvihaaran Kartano 100 -juhla-aperitiivi;
Gustav Tilli Vodka, aito puolukkamehu, Fever-Tree Tonic  11,50 €
Cava Masia Can Tutusaus Vall Dolina Brut Nature Reserva, Espanja  57,00 €/75 cl
Samppanja Chouette de Champillon Brut Blancs de Noir Champagne, Ranska  78,00 € /75 cl

Hirvihaaran Kartanon 100-vuotisjuhlavuoden viinit
VV Azul y Garanza Vitis, Navarra, Espanja  57,00 € /75 cl
PV  Azul y Garanza Fiesta,Navarra, Espanja  57,00 € /75 cl
MAKEA Pineto Brachetto d´Acqui Strevi, Piemonte, Italia  57,00 € /37,5 cl
Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu  4,00 € /henkilö

Porvoon Paahtimon kahvia ja Jeeves&Jericho teetä  4,50 € /henkilö
Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac VSOP, LUOMU, Ranska  12,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,50 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  alkaen  7,50 € /4 cl
Puolustusvoimain leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi  8,00 € /4 cl

 

59 € /henkilö, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä
65 € /henkilö, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

Pienemmille ryhmille 8-19 henkilöä
66 € /henkilö, yhdellä pääruoalla
72 € /henkilö, kahdella pääruoalla

*********************

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle +7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja
viimeiset muutokset kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255