Ryhmäruokailu – menut ryhmille

Tutustu myös juhlamenuihin, ja Suomi 100 v. -lounasmenuun

 

Ryhmille pöytiin tarjoiltavien ja buffetin menujen ryhmäkoko on vähintään 8 henkilöä.
Kartanon 3 ruokalajin menu valmistetaan myös alle 8 henkilön ryhmille.

Pienemmille 1-7 henkilön ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta,
josta saa lisätietoja myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle
Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän seitsemän (7) päivää ja
viimeiset muutokset kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai
sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

 

3 ruokalajin keittiön kausimenu
kootaan päivittäin kauden parhaista raaka-aineista
59 € /henkilö

Ei etukäteen määritelty, 3-ruokalajin keittiön menu kauden raaka-aineista.
Menun sisältö saatavissa tilaisuutta edeltävänä päivänä.
Valmistetaan myös pienille, alle 8 henkilön ryhmille
 

 

 4 ruokalajin illallinen
65 € / henkilö

Jokirapukeittoa M,L,G
korillinen kartanolla paistettua leipää ja voita

***
Vasikanfileetä, tomaattitabboulehia emmervehnästä ja Romescokastiketta M,L,G

***
Voissa haudutettua siikaa ja mustaherukka-ryytisinappikastiketta,
puutarhan ja kasvimaan antimia L,G

***
Marja pavlova ja creme anglaise, puutarhan ja metsän marjoja L,G

 

Menuuseen voi tilata väliruoaksi:
Cavasorbee + 5 € / henkilö
Juustot + 7 € / henkilö
 

Juomasuositukset:

Alkumaljaksi
Champagne Pol Roger, Ranska  90,00 € /75 cl
tai
Juve Y Camps Familia Pinot Noir Brut ROSE, Katalonia, Espanja  65,00 € /75 cl

Viinisuositukset alku- ja pääruoalle
Château de Montfaucon Comtesse Madeleine Blanc 2015, Rhône, Ranska  82,00 € /75 cl
Ama Chianti Classico 2014, Toscana, Italia  82,00 € /75 cl
Chablis Marie Ange 2014, Chablis, Ranska  68,00 € /75 cl

Jälkiruokaviiniksi
Pineto Brachetto d´Acqui, Strevi, Piemonte, Italia  55,00 € /37,5 cl

Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jerichon tee pöytiin tarjoiltuna 6,50 €/henkilö

 

Suomi 100 v. -menu
78 € /henkilö

Kermaista savuahven-maa-artisokkakeittoa, ahvengalantiinia ja juuresmuruja L,G

***

Ylikartanon fasaania, voissa paistettua kartanon briossia ja hapanimelää karviaishilloa L

***

Poron seläkettä, puolukka-Black Pils olutkastiketta, palsternakkavoita ja satokauden parhaat kasvikset L,G

***

Salmiakki-kermavanukasta Haganolin salmiakista mansikkaa, vadelmaa ja keksimuruja Fazerin maitosuklaasta
 

Juomasuositukset:

Alkumaljaksi
Pol Roger Reserve Brut, Ranska  90,00 € /75 cl
tai
Viherkuohu Viinitila Pihamaa, Asikkala, Suomi 55,00 € /75 cl

Viinisuositukset alku- ja pääruoalle
Montebertotto Langhe Arneis, Castello di Neive, Piemonte, Italia  68,00 € /75 cl
Meyer-Näkel Illusion Eins Spätburgunder, Ahr, Saksa  78,00 € /75 cl
Brunello di Montalcino  DOCG Fattoria La Magia, Toscana, Italia  95,00 € /75 cl

Jälkiruokaviiniksi
Pihamaan makea vadelma, Asikkala, Suomi  65,00 € /30 cl

Kahvin avec suositukset:
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jerichon tee pöytiin tarjoiltuna 6,50 € /henkilö
 

 

Kartanon buffet 
59 € /henkilö yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 15 henkilöä
68 € /henkilö kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 15 henkilöä
Pienemmille ryhmille 8-14 henkilöä hinta + 7 € /henkilö

 

Vihreitä ja värikkäitä kasvihuoneelta L, G

Pippurimarinoitua kylmäsavustettua lohta Salpausselän kalakaupasta
ja tomaatti-basilikamajoneesia L, G

Ahvenanmaan karitsan sisäfileetä ”tataki” ja Romainsalaattia L, G

Pippuriporkkanoita, paahdettuja pähkinöitä ja granaattiompunsiemeniä L, G

Mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja pinaattia sitruunavinegretin kera L, G

Kartanolla paistettua leipää ja kirnuvoita

***

Maatilaliha Merosen 24h kypsytettyä savustettua porsaanniskaa
ja savuinen KUKKO-olutkastike L,G

ja /tai

Kevyesti savustettua merilohta ja basilika-hollandaise  L,G

***

Tummaa suklaata, suolakinuskia, marenkia ja marjoja L,G
 

Juomasuositukset:

Alkumaljaksi
Champagne Pol Roger, Ranska  90.00 € /75 cl
tai
Juve Y Camps Familia Brut Nature Gran Reserva, Katalonia, Espanja  65,00 € /75 cl

Viinisuositukset alku- ja pääruoalle
Gumpoldskirchener Himmelfahrt, Ambrosisch , Wien, Itävalta  58,00 € /75 cl
Luca Bosio Nebbiolo d´Alba 2014, Langhe, Piemonte, Italia  60,00 € /75 cl

Jälkiruokaviiniksi
Huxelrebe Auslese Bio Lorenz 2014, Rheinhessen, Saksa  55,00 € /37,5 cl

Kahvin avec suositukset:
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jerichon tee
Tarjolla buffetissa 4,50 € /henkilö
Pöytiin tarjoiltuna 6,50 €/henkilö

 

Kartanon joulunajan menut 16.11.-22.12.2017
 

Joululounas pöytiintarjoiltuna
55 € / henkilö

Merilohta kahdella tapaa; punajuurella maustettua sokerisuolattua ja lämminsavustettua merilohta, makea tilli-sinappikastike (L,G )

***

Omenaglaseerattua joulupossua, perunapyree, hunajajuureksia ja karpalo-punaviinireduktio L,G
TAI
Sitruuna-pain de mie gratinoitua nieriää, perunapyree, hunajajuureksia ja punajuurta L,G

***

Valkosuklaata ja tyrniä L, G

+ Vahva Aura Gold, taatelia ja viikunaa 7 € /henkilö

JOULUN GLÖGIT, glögin kanssa tarjotaan joulukeksi
Portviiniglögi 11 €
Kaneli-omenaglögi 11 €
Glögicocktail 9 €
Alkoholiton glögi Verla 7 €

Viinisuositukset
VV Johannisberger Rieslling Trocken 2014, Rheingau, Saksa  73,00 € /75 cl
In honor of 100th anneiversary Finland´s indepence
Rypäle: Riesling

PV Mezcla de Tintos Gillmore, Loncomilla Valley, Chile  82,00 € /75 cl
Rypäleet: Merlot, Cabernet Sauvignon

Makea: Beerenauslese Rose Exquisit, Burgenland,Itävalta  54,00 €/37,5 cl
Rypäleet: Scheurebe,Gruner Veltliner,Weissburgunder, Neuburger

Portviini Port Lot:e No:14, Quinta Vale D. Maria, Douro , Portugali  7,20 € /6 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jerichon tee
pöytiin tarjoiltuna  6,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

 

Ryhmän koko vähintään 8 henkilöä. Myyntipalvelusta lisätietoja pienempien ryhmien illallisruokailuun. Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle. Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € /henkilö/menu. Menun vahvistus 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

 

Joulun illallismenu
4 -ruokalajia 
72 € /henkilö

Ankanrintaa ja selleri-omenasalaattia L,G
***
Merilohta kahdella tapaa, sahramiaiolia ja paahdettua saaristolaislimppua L
***
Glaseerattua karitsan niskaa, kurpitsapyreetä ja rosmariinikastiketta L,G
***
Marenkirengas, creme anglais, tummaa suklaata ja lakkoja L,G

+ Sinihomejuusto Aura Gold, taatelia ja pähkinää sekä
   Chateau Tirecul 6 cl  15 € /henkilö

JOULUN GLÖGIT, glögi joulukeksin kera
Portviiniglögi 11 €
Kaneli-omenaglögi 11 €
Glögicocktail 9 €
Alkoholiton glögi Verla  7 €

Viinisuositukset
PV Camille Giroud Pinot Noir, Bourgogne, Ranska  90,00 € /75 cl
Rypäle Pinot Noir

VV Johannisberger Rieslling Trocken 2014, Rheingau, Saksa  73,00 € /75 cl
In honor of 100th anniversary Finland´s indepence
Rypäle: Riesling

PV Mezcla de Tintos Gillmore, Loncomilla Valley, Chile  82,00 € /75 cl
Rypäleet: Merlot, Cabernet Sauvignon

Makea: Beerenauslese Rose Exquisit, Burgenland,Itävalta  54,00 € /37,5 cl
Rypäleet: Scheurebe,Gruner Veltliner,Weissburgunder, Neuburger

Portviini Port Lot:e No:14, Quinta Vale D. Maria, Douro , Portugali  7,20 € /6 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jericho -tee
pöytiin tarjoiltuna 6,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

 

Ryhmän koko vähintään 8 henkilöä. Myyntipalvelusta lisätietoja pienempien ryhmien illallisruokailuun. Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle. Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu. Menun vahvistus 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

 

Joulubuffet
62 € /henkilö, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä
72 € /henkilö, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

69 € / henkilö, yhdellä pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko 8-19 henkilöä
79 € / henkilö, kahdella pääruokavaihtoehdolla, kun ryhmän koko 8-19 henkilöä

Sitrus-, tähtianis- ja maustesilliä M,L,G
Lämminsavusiikamoussea  L,G
Punajuurella maustettua, sokeri-suolattua lohta ja piparjuuri-mätikastiketta L,G
Kalkkunapastramia  ja karviaischutneyta  M,L,G
Possurilletteä, kurpitsaa ja sitrus-ranskankermaa  L,G
Ankanrintaa ja sellerisalaattia  L,G
Sinihomejuustoa, versoja, maustepähkinöitä ja karpaloita L,G
Rosollia ja punajuurihummusta M,L,G
Perinteistä sienisalaattia L,G
Jouluisia leipiä ja balsamicolla vaahdotettua voita
Höyrytettyjä potaatteja

***
Maatilaliha Merosen ylikypsää karitsanniskaa ja savuista olutkastiketta M,L,G
TAI
Paahdettua nieriää ja lämmin jokirapu-vinaigrette M,L,G

Bataattivuokaa, haudutettua punakaalia, L,G
Uunissa paahdettuja porkkanoita ja lanttua L,G

***
Puolukkaa ja inkivääri-mascarponemoussea  L,G
 

JOULUN GLÖGIT, glögin kanssa tarjotaan joulukeksi
Portviiniglögi 11 €
Kaneli-omenaglögi 11 €
Glögicocktail 9 €
Alkoholiton glögi Verla 7 €

Viinisuositukset
VV Johannisberger Rieslling Trocken 2014, Rheingau, Saksa  73,00 € /75 cl
In honor of 100th anniversary Finland´s indepence

PV Mezcla de Tintos Gillmore, Loncomilla Valley, Chile  82,00 € /75 cl

Makea: Beerenauslese Rose Exquisit, Burgenland,Itävalta  54,00 € /37,5 cl

Portviini Port Lot:e No:14, Quinta Vale D. Maria, Douro , Portugali  7,20 € /6 cl

Porvoon Paahtimon kahvi ja Jeeves&Jericho -tee
tarjoiltuna buffetissa 4,50 € /henkilö
pöytiin tarjoiltuna 6,50 € /henkilö

Kahvin avec suositukset
Konjakki Elisabet Cognac vsop LUOMU, Ranska  11,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi  10,30 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi  9,20 € /4 cl
Verlan liköörit, Kymenlaakso, Suomi  alkaen 7,70 € /4 cl

Pienemmille ryhmille suosittelemme pöytiin tarjoiltavaa menuuta, lisätietoja myyntipalvelusta. Hinnat perustuvat yhtenäiseen menuvalintaan koko ryhmälle. Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu. Menun vahvistus 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

 

Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@hirvihaarankartano.fi tai p. 019 688 8255