Tapahtumat

Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset ja luomaan heille unohtumattoman kokemuksen. Kiitos arvostelustasi, jotta voimme yhdessä saada aikaan ikimuistoisen elämyksen vieraillemme.

We constantly try to exceed our guest expectations and creating an extraordinary experience for our guest. Therefore, we thank you for your reviews to help us together to achieve an unforgettable experience with us.

 

Facebook 4,8 /5

Google 4,4 /5

TripAdvisor 4 /5

"Pelkkää positiivista: kartanon värikäs historia, kaikenlaista luomua tarjolla, pannukahvia, itsetehtyjä karjalanpiirakoita, lähifasaania päivällispöydässä, savusauna, marraskuinen uinti joessa, ammattitaitoinen henkilökunta, upea huone kaksine holvi-ikkunoineen, need I say more?"
- From Google

"Todella hieno miljöö, ystävällinen ja joustava palvelu. Todella herkullinen ruoka...mahtava paikka kertakaikkiaan"
- From Facebook

"Aivan upea paikka,ruoka loistavaa,palvelu pelasi ja savusaunassa oli hyvät löylyt!"
- From Google

"Ihana viihtyisä kartanomiljöö ja todella hyvää ruokaa."
- From  Google

"Hyvä ruoka. Maukkaat tilan omat vihannekset ja juurekset sekä erinomaista savustettua sianpuolikasta. Kaunis sisämiljöö. Mukavat ulkoilumahdollisuudet. Vahinko vaan, että meillä oli kaatosade pitkin iltapäivää. Luontopolku silti käytiin läpi."
- From Google

"Erinomaisen kaunis ympäristö, hyvät ja valoisat tilat, jotka luovat inspiroivan tilan oppimiselle ja vuorovaikutukselle. Ruoka oli myös erinomaisen hyvää."
- From Google

”Hotelli Hirvihaara tarjoaa hienot puitteet vaikkapa hääjuhlaa varten, kuten itse teimme. Paikka on suorastaan hurmaava ja henkilökunta hymyilee ja tekee työnsä tyylikkäästi ja hienotunteisesti.”
- From Google

“Great locally grown vegetables and good fish”
- From Google

”Idyllinen, kaunis paikka niin juhlaan kuin arkeenkin. Kokouspaikkana erinomainen. Huoneet kauniit ja sauna kerrassaan mahtava. Kokousjärjestelyt todella sujuvat. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Suosittelen lämmöllä”.
 - From TripAdvisor

Vietimme häitämme Hirvihaaran kartanon lasipaviljongissa ja päivä oli täydellinen! Hääjärjestelyiden hoitaminen kartanon henkilökunnan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Hääpäivänä henkilökunta varmisti ettei meidän tarvinnut huolehtia tai stressata mistään”
- From Facebook

Hotelli ja ravintola Hirvihaaran Kartano sijaitsee maaseudun rauhassa, silti vain 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta, Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porvoosta.
Voitte tulla myös Z-junalla Helsingistä (39 min) tai Lahdesta (22 min) Mäntsälän asemalle, josta voimme järjestää 10 minuutin taksimatkan kartanolle.

Hirvihaaran Kartanolla järjestät onnistuneet kokoukset ja koulutukset pienille sekä suurille ryhmille. Kartanolla on kahdeksan yksilöllistä kokoustilaa sekä valoa tulviva Lasipaviljonki, jossa järjestät suuremman kokouksen tai koulutustilaisuuden jopa 300 henkilölle. Lasipalviljonki on käytössä ympäri vuoden.

Kokouspäivän ohjelmaa voidaan myös keventää erilaisilla ryhmä-aktiviteeteilla, joihin on mahdollisuus kartanolla, kartanon puistossa ja joella. Kokouspäivän ohjelma voi päättyä esimerkiksi rentoutumiseen aidon savusaunan löylyissä.

Kysy myös majoitusta korkeatasoisissa ja yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa. 

Ota rohkeasti yhteyttä, kartanon henkilökunta tekee yhdessä kanssanne ikimuistoisen tilaisuuden.

p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Hirvihaaran Kartano 100 vuotta 1918-2018

Me, kartanon kokit, olemme saaneet valita juhlavuoden illalliselle raaka-aineita, jotka kuvaavat työtämme täällä kartanossa. Jokaisessa suupalassa maistuu pala kartanoa ja pala kansainvälisyyttä, yrttien kirjo ohjaa menuuta. Kaksi alkuruokaa, jonka jälkeen makupalettia puhdistaa Suomea loistavasti maailmallakin kuvaavat rosmariini, viina ja karpalo. Kaksi pääruokaa, jotka ilmentävät suomalaisia kartanoita; riistalintua ja riistalihaa kansainvälisten lisäkkeiden kera ja ihastuttava, valloittava jälkiruoka suomalaisesta luonnosta yhdistettynä nykypäivän moderniin ruokakulttuuriin. Saimme myös valita valloittavat viinit juhlistamaan illallista. Tervetuloa nauttimaan kanssamme kartanon tätä päivää.
 

Hirvihaara Manor 100 years 1918-2018

We, the manor chefs, have been able to choose ingredients for our anniversary dinner that depict our work here in the manor. In every mouthful you can taste a piece of the manor and a piece of internationality, spectrum of amazing herbs guides the menu. Two appetizers, after which the taste palette will be cleansed by rosemary, booze and cranberries, which depict Finland around the world. Two main courses that represent Finnish manors; game birds and game meat with international accompaniments and a delightful dessert of ingredients from Finnish nature combined with today's modern food culture. We also picked some amazing wines to celebrate our anniversary dinner. We welcome you to enjoy and celebrate our anniversary with us.

 

Illallismenu | Celebration Dinner Menu

Suolattua siikaa tartar, tilliä, makeaa juurikasta, hapankermaa ja saaristolaisleipämuruja L
Salted whitefish tartar, dill, sweet beetroot, sour cream and malt bread crumbs L
***
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, kampasimpukkaa ja lehtipersiljavaahtoa L, G
Jerusalem artichoke soup, scallops and leaf parsley foam L, G
***
Hellä tauko, illallisen kevennys
Small break, palette cleanser
***
Ylikartanon fasaania, Provencen yrttikastike, Kinnarin tilan kauraa ja ohraa itämaisin maustein, granaattiomenaa L
Ylikartano's pheasant, Provencal herbs sauce, Farm Kinnari’s oats and barley with oriental spices and pomegranate L
***
Peuraa Metsärannan tilalta, timjamia, sitruunaa ja juuriselleriä L, G
Deer from Farm Metsäranta, thyme, lemon and root celery L, G
***
Paahdettua suklaata, Tuloiselan vadelmaa, limettiä kaukomailta L, G
Roasted chocolate, raspberry from berry farm Tuloisela, lime from distant countries  L, G

 

Juhlaillallinen | Celebration Dinner
90 € /henkilö | person

 

Juomasuositukset | Drinking recommendations

Hirvihaaran Kartano 100 -juhla-aperitiivi | Hirvihaara Manor 100 -celebration aperitif;
Gustav Tilli Vodka, aito puolukkamehu, Fever-Tree Tonic
Gustav dill vodka, genuine lingonberry juice, Fever-Tree Tonic 
11,50 €

Alkoholiton; aito puolukkamehu, koivumahlajuoma, Fever-Tree Tonic
Non-alcoholic; genuine lingonberry, birch water, Fever-Tree Tonic
6,00 €

 

Viinisuositus juhlamenuulle | Wine recommendation for the celebration menu:
Pol Roger Brut Reserve Champagne, Ranska 110,00 € /75 cl
Rully Blanc, Joseph Drouhin, Bourgogne, Ranska 72,00 € /75 cl
Schloss Vollrads Riesling Kabinett Feinherb, Rheingau, Saksa 80,00 € /75 cl
Diane de Belgrave, Chateau Belgrave, Bordeaux, Ranska 95,00 € /75 cl
Chateau la Garde Rouge, AC Pessac Leognan, Bordeaux, Ranska 128,00 € /75 cl
Tokaj Classic Aszu 5 Puttonyos 2005, Tokaj, Unkari 108,00 € /50 cl

Kartanon oma suodatettu juomavesi still/hiilihapotettu | Manor's own filtered drinking water still/carbonated 4,00 € /henkilö |person

Porvoon Paahtimon kahvia ja Jeeves&Jericho teetä | Porvoon Paahtimo Coffee and Jeeves&Jericho Tea  4,50 € /henkilö |person

Kahvin avec suositukset | Coffee avec recommendations:
Konjakki Elisabet Cognac VSOP, LUOMU, Ranska 12,50 € /4 cl
Puolukka-Gin likööri , Helsinki, Suomi 10,50 € /4 cl
Verlan XO omenatisle, LUOMU, Kymenlaakso, Suomi 9,50 € /4 cl
Gustav -liköörit, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi alkaen 7,50 € /4 cl
Puolustuslaitos leikattua, Lignell&Piispanen, Kuopio, Suomi 7,90 € /4 cl

 

 

Ryhmän koko vähintään 8 henkilöä. Myyntipalvelusta lisätietoja pienempien ryhmien illallisruokailuun. Hinnat perustuvat yhtenäiseen pääruoan menuvalintaan koko ryhmälle. Useamman menun valinta samalle ryhmälle + 7 € / henkilö/menu. Menun vahvistus kaksitoista (12) arkipäivää  ja viimeiset muutokset viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Menus for groups of at least 8 people. Our sales service offers more information about dinner options for smaller groups. Rates are based on a single menu selection for the whole group. More than 1 menu selection for the same group + 7 € / person / menu. We ask that you specify the menu and the number of participants twelve (12) working days and last possible changes five (5) working days before the event. Billing then takes place according to the number of participants confirmed or if the group size grows, by the number realized. We will take into account food allergies and dietery restrictions as notified in advance. We reserve the right to changes.

Kartanolla vietetään juhlia, pidetään kokouksia ja koulutuksia ympäri vuoden!

Tehdään yhdessä teille sopivin kokonaisuus - ota yhteyttä p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

 

 

 

Tule viettämään juhlia perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa sekä nauttimaan upeasta kesäisestä kartanotunnelmasta että herkullisista kartanon oman keittiön valmistamista ja kehutuista pöydänantimista.
 

Tutustu juhlamenuihin
juhlamenutmenut ryhmille ja Hirvihaaran Kartano 100 -menu

Keittiöpuutarhasta suoraan pöytään - erityisen lisän kartanon ravintolaan tuo oma keittiöpuutarha, josta keittiön henkilökunta hakee tuorettakin tuoreemmat kasvikset aterioihin. Keittiöpuutarhassa viljellään monipuolisesti kasviksia, juureksia ja yrttejä. Kartanon oma keittiöpuutarha kuului jo vuoden 1918 pihasuunnitelmaan, näin puutarha osaltaan kertoo tarinaa kartanon historiasta.

Majoittuminen kartanolla
Hirvihaaran Kartano tarjoaa myös lämminhenkisiä ja korkealuokkaisia majoituspalveluja vaativimpienkin vieraiden makuun.

Erikokoisia tiloja kartanon päätalossa
Kartanolla on erikokoisia tiloja, joissa juhlat voidaan järjestää yksityisesti.

 

"Ammattilaisten hoitaessa tärkeän päivän juhlajärjestelyt sovittujen toiveiden mukaisesti voi isäntäväki itse nauttia juhlasta ja seurustelusta vieraidensa kanssa. "
 

Kysy tarjous pieniin tai isoihin juhliin p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

 

 

Tuore, tuoksuva kahvi ja kartanon teepöytä toivottavat Sinut tervetulleeksi aamiaiselle.
Aamulla paistetut lämpimäiset ja tarkoin valitut suomalaista alkuperää olevat aamiaisherkut rentoon hetkeen ennen päivän koitoksia.

Olet sitten kokousasiakas tai hetken herkuttelija, aamiaishuoneestamme voit valita haluamasi määrän herkkuja ja voimaruokaa saadaksesi päiväsi loistavasti käyntiin.
 

Aamiaisella katamme pöytään

Kalkkunanfileetä M, L, G

Luostarijuustoa M, L, G

Suolakalaa M, L, G

Vihanneksia M, L, G

Juustovadilla vaihtuvia suomalaisia juustoja L, G

Juustoportin jogurttia L, G

Tuloiselan tilan marjoja M, L, G

Kartanon keittiössä valmistettuja hilloja
uuniomenahilloa, mansikka-vaniljahilloa ja kausittain vaihtuvaa hilloa M, L, G

Voimaruokaa
pähkinöitä, kookosta, kuivattuja marjoja, raakakaakaota

Kartanon uunissa paahdettua hunajalla maustettua granolaa

Hedelmiä ja makeaa kaakkua

Kartanon uunissa paistettuja leipiä
täysjyväruista ja siemenleipää L

Ilomäen kartanolla leivottuja aitoja riisipiirakoita L

Kinnarin tilan kauroista valmistettua puuroa M, L

Maatila Liha Merosen nakkeja M, L, G

Uunitomaatteja tai -kasviksia L, G

Munapaistosta luomukananmunista L, G

Keitettyjä luomukananmunia Mäntymäen tilalta

Porvoon Paahtimon kahvia, teetä ja mehuja

Jos noudatat ruokavaliota pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen. Aamiaishoitajamme palvelee Sinua, jos aamiaiseltamme ei löydy sinulle sopivaa tuotetta. Emme kata kaikkea pöytään, jotta tuotteet eivät sekaannu keskenään.

Lämpimästi tervetuloa aamiaiselle!

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Hirvihaaran Kartano - sata vuotta kylän ja kartanon vaiheita

Hirvihaaran kartano ja samalla koko Hirvihaaran kylä on saanut kirjailija Kirsti Mannisen kirjoittaman ja Arto ja Monika Hakalan kustantaman 100-vuotisjuhlakirjan. Lämmin kiitos kaikille tähän kirjaprojektiin osallistuneille! Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tarjota Hotelli Hirvihaaran Kartanon vieraille ja tämän teoksen lukijoille runsaan kattauksen herkkupaloja Hirvihaaran kartanon ja kylän vaiheista.

Kirja on ostettavissa kartanon vastaanotosta á  20 €.

 

 

100 vuotta kartanohistoriaa!
Kartano ympäristöineen ja palveluineen sopii ryhmävierailuille.

Kartanon historiikki, savusaunan esittely ja keittiöpuutarhan esittely
Kerromme mielellämme kartanon mielenkiintoisesta historiasta sen värikkäine käänteineen sekä savusaunan lämmittämisestä. Samoin kuin ylpeänä esittelemme sekä tasokkaan luonnonmukaisesti viljellyn kartanon keittiöpuutarhan että marja- ja hedelmätarhan. Kierroksella on mahdollisuus kuulla luonnonmukaisista kasvatustavoista. Kartanon alueeseen voi käydä tutustumassa omaehtoisesti. Esittelyt tulee varata etukäteen kartanon myyntipalvelusta.

Tarjoamme vieraileville ryhmille etukäteen tilattuna aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit tai päivällisen. Vierailevat ryhmät voivat halutessaan lounastaa myös tilauksesta kartanon keittiöpuutarhassa.

 

Vietä kiireetön ja tunnelmallinen hetki seurueesi kanssa kartanolla.
Kartanolla voit hengähtää kahvitustuokion, nautinnollisen aamiaisen tai ihanan aterian verran.

Halutessanne kerromme lyhyesti kartanon historiikin.
Olemme iloisia, että voimme tarjota mahdollisuuden kurkistaa Hirvihaaran Kartanon historiaan ja makumaailmaan.
Räätälöimme ryhmällenne sopivat tarjoilut, vaihtoehtoja löytyy niin kahvitukseen lounaaseen kuin iltaruokailuunkin. Herkuistamme löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto.

Bussiryhmille joka 22. henkilö on veloituksetta, kuljettaja aina veloituksetta. 
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja viimeiset muutokset viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan. Hinnat ovat voimassa arkipäivinä, kysy viikonlopun ryhmävierailuista myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Martti Suosalo

Palvelija 

Kun auttajan hermot eivät enää pidä

Toiselle palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kun hermo ei enää pidä?

Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka pitää seminaariluennon aiheesta "Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta". Rikosylikomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.

Palvelija on Kari Hotakaisen Helsingin Kaupunginteatterille kirjoittama monologinäytelmä. Näytelmä tarkastelee palvelijuutta - onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen? Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, myös ohjaa esityksen.

Palvelijan ensi-ilta nähtiin 16.4.2015 Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä.

Tähtivierailu Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongissa perjantaina 4.10.2019 klo 18.30
Esityksen kesto noin 2 tuntia.

Liput

Tilaa liput Ticketmasterista tästä

Pääsylippu ja menu  94 € /vieras

Kahden henkilön paketti  334 € /paketti
( 167 € /vieras ) sisältää
2 x pääsylippu
2 x menu
2 x majoitus 2 henkilön huoneessa
2 x aamiainen

 

Tervetuloa viihtymään!