Yrityksille

Hotelli ja ravintola Hirvihaaran Kartano sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Kehä III:lta, Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porvoosta.

Hirvihaaran Kartanolla järjestät onnistuneet kokoukset, kongressit ja koulutukset pienille sekä suurille ryhmille. Kartanolla on kahdeksan yksilöllistä kokoustilaa sekä valoa tulviva Lasipaviljonki, jossa järjestät suuremman kokouksen tai koulutustilaisuuden jopa 300 henkilölle. Myös Lasipaviljonki on käytössä ympäri vuoden.

Kokouspäivän ohjelmaa voidaan myös keventää erilaisilla ryhmä-aktiviteeteilla, joihin on mahdollisuus kartanolla, kartanon puistossa ja joella. Kokouspäivän ohjelma voi päättyä esimerkiksi rentoutumiseen aidon savusaunan löylyissä.

Olipa tilaisuutenne kokous oman väen kesken, asiakasneuvottelu, kongressi, yrityksenne juhla tai tuotteenne lanseeraus, kartano pystyy palvelemaan teitä tarpeidenne mukaan avaimet käteen –periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä, kartanon henkilökunta tekee yhdessä kanssanne ikimuistoisen tilaisuuden.

Tarkastele Ateljeen kokoustilaa 360º-kuvaa vetämällä kuvaa hiirellä.

 

Asiakaspalautteita:

Tervehdys. Kiitokset tämän päivän kokouspalveluista Hirvihaarassa. Meidän porukkaa tykkäsi kartanosta, kokoustilasta ja tarjoiluista todella paljon. Päivän mittaan tuli vuolaita kehuja siitä, kuinka hieno kartano ja maisema on. Erityisen tyytyväisiä tunnuttiin olevan iltapäivän teehetkeen ja upeaan kattaukseen. Eli kannatti ehdottomasti ottaa tämä vaihtoehto, vaikka varsinainen maistatus jäikin uupumaan.
Ainoa, missä jäi vähän toivomisen varaa oli sää, mutta viihtyisä kolmannen kerroksen kokoustila kompensoi asiaa mukavasti :)
Voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa muillekin ja kertoa meillä työpaikalla hyviä kokemuksia eteenpäin.
Toivottavasti teillä etenee kesäkausi mukavan vilkkaasti ja vierailijoita riittää sopivasti. Hienoa, että meillä Mäntsälässä on näin edustava ja arvokas rakennus olemassa.
Ilmatieteen laitos Sääpäivystys

 

 

Viikonloppu oli oikein onnistunut. Puitteet olivat upeat, ruoat erinomaiset ja henkilökunta loistava, kiitos vielä.
Marjo

 

Kiitos! Oli mahtavan ihanaa olla vieraananne eilen. :)
Kartanonne on todella viihtyisä ja poikkeuksellisen lämmin ja joustava palvelu tekee siitä aivan erinomaisen kokouspaikan.
Erityiskiitos vielä eilisillan hovimestarille, hän on selvästi loistava ammattilainen erinomaisella palveluasenteella.
Suvi

 

Sain osallistujilta erittäin hyvää palautetta meidän suunnittelupäivistä. Erityisesti keittiö sai kiitosta, kaikki ruuat olivat aivan erinomaisia, henkilökunta on ystävällistä ja tilat ovat hienot ja toimivat. Hyvässä ja tunnelmallisessa ympäristössä syntyy myös hyviä työtuloksia. Kiitos siitä!
Toivottelee Sirpa Savolainen/ Helen Oy

 

Chilitin kickoff-tilaiuudessa kaikki toimi erinomaisesti ja viihdyimme todella hyvin.
Terveisin Timo Lipiäinen Toimitusjohtaja Chilit Oy

 

Suurkiitos aivan upeista kickoffeista, olen saanut mieletöntä palautetta paikasta, erityisesti ruoasta, henkilökunnasta jne. Loistavasti onnistunut kokonaisuus. Tulemme varmasti uudelleen.
Inari Kaarnisto, Marketing Coordinator, Saranen Consulting Oy

 

Liiketoimintayksikkömme päivät. Henkilömäärä 34. Puitteet kauniit ja siistit, huoneet viihtyisät, hyvä ruoka ja palvelu pelasi tilausvaiheesta lähtöön asti, ihana henkilökunta. Runsas ja ihana kahvibuffee. Osa porukasta nautti savusaunasta. Spata voin myös suositella lämpimästi. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.
Raija Andersson, Johdon assistentti, Meritaito Oy