Kesäjuhlat kartanomiljöössä

Haetko laadukasta kesäjuhlien viettopaikkaa yrityksesi henkilökunnalle,yhteistyökumppaneille tai muille sidosryhmille? Haluatteko juhlistaa yrityksenne lanseeraustilaisuutta? Haluatteko parhaan juhlan yrityksellenne?

Hotelli Hirvihaaran Kartano on silloin juuri oikea paikka.

Hirvihaaran Kartano tarjoaa käyttöönne juhlavan kartanon, upean Lasipaviljongin katettuine lasiterasseineen sekä runsaasti kaunista kartanopuistoa.

Kartanon alue taipuu moneksi. Esiintymiset onnistuvat niin bilebändeiltä, stand up -koomikoilta, runonlausujilta kuin klassisen musiikin esiintyjiltä. Yrityksenne käyttöön voidaan varata osa kartanon tiloista tai koko alue riippuen vieraiden määrästä.  Kartanon alueella on tilaa monimuotoisesti 1200 henkilölle.

Juhlien teemoiksi sopii lähes mikä tahansa kesäisistä hattujuhlista tanssiaisiin, sikajuhlista samppanjaan ja kaviaariin.

Juhlan suunnitteluun voidaan käyttää juhlasuunnittelijaa tai tapahtumatuottajaa. Mutta on sitten toiveissa teemallinen juhla tai juhla teemattomasti, voi järjestelyt jättää mainiosti kartanon henkilökunnalle tai juhlasuunnittelijalle – ja yrityksen tapahtumavastaavakin pääsee nauttimaan juhlasta.

Parhaista juhlasuunnittelijoista ja tapahtumatuottajista kartanon myyntipalvelu kertoo mielellään lisätietoja.

Kartanon oma keittiö valmistaa niin buffetit, istuvat illalliset, BBQ-grilliruokailut, cocktailpalat kuin laavukahvitukset. Tapahtuman teemoihin sopivat tarjoilut räätälöidään juuri yrityksellenne sopiviksi.

Kartanon alueella teemoiksi sopivia juhla-aiheita ovat mm.
Ascot hienoine hattuineen
Venetsialaiset naamiaisineen
Täydenkuun bileet
Kesäpihapelit
sekä tietysti kaikki vuosilukuihin, väreihin tai eri maihin sopivat teemat

Kartanon myyntipalvelu kertoo mielellään eri majoitusvaihtoehdoista.