Musiikki - Rock Theatre, Kanerva, Sami Saari & Jazzpojat

Rock Theatre

Genesis jätti aikoinaan jälkensä rockin historiaan. Se on myynyt yli satamiljoonaa levyä.
Rock Theatren esityksessä on asusteita, naamareita ja ilmiömäinen valoshow. Ohjelma on täynnä tyylikästä progressiivista musiikkia ja herkullisia sooloja

Vaasalainen Rock Theatre on bändi, jota pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan parhaimmista. Se tekee musiikkia suurella sydämellä ja on uskollinen Genesiksen aidolle ja alkuperäiselle äänimaailmalle.

Kanerva

Kanerva on lauluntekijä ja sanoittaja, joka on julkaisee 7.5. uuden singlen Äidiltä tyttärelle.

Kanervan debyyttialbumi Paritanssi julkaistiin maaliskuussa 2018. Levy tutkii pitkän parisuhteen kaarta alusta kirpeään loppuun saakka. Paritanssi on kerännyt kiittäviä arvioita mm. Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä, MeNaisissa ja Soundissa. Levyltä on julkaistiin singlet Totuus ja Tiede, Joutomaat, Kypsiä marjoja ja Muiden onni.

Toinen albumi Kuinka aika pysäytetään julkaistiin marraskuussa 2019.
Levy kertoo siitä miten elämme yhtä aikaa kolmessa ajassa. On nykyisyys, tuleva ja mennyt; kaikki se minkä muistaa. Aika repii meitä eri suuntiin ja välillä on vaikea löytää rauhaa sieltä missä on nyt.
Kuinka aika pysäytetään -levystä jakoivat paljon tähtiä mm. Helsingin Sanomat, Soundi, Keskisuomalainen ja Riffi.
Runsaasti radiosoittoa ovat saaneet sinkut Fitbit, Aaverakkaudet ja Kuinka aika pysäytetään.

Sami Saari & Jazzpojat

Saari on julkaissut jo 8 sooloalbumia, ja hänet tunnetaan myös hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin”. Monet muistavat hänet myös Veeti & The Velvets ja Dallapé -kokoonpanoista. Sami Saari keikkailee nykyään oman kokoonpanonsa kanssa: Sami Saari & Sonics heittää ilmoille 90-luvun suomisoulin helmiä.