SUUNNITTELETKO TUOTELANSEERAUSTA TAI KONFERENSSIA? Kartanohotellin suuren Lasipaviljongin lasiseinät rautaristikoineen ovat kuin tuulahdus eurooppalaisesta kartanomaailmasta. Tämä on koettava.

 

Hirvihaaran kartano sijaitsee maaseudun rauhassa, silti vain 30 min ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, Porvoosta, Hyvinkäältä ja Lahdesta.

Hirvihaaran kartanon suuressa Lasipaviljongissa järjestät näyttävät tilaisuudet jopa 300 henkilölle. Lasipaviljonkiin tulvii luonnonvaloa ja korkea tila lisää avaruutta. Ikkunoista avautuu kaunis maisema kartanon vehreään puistoon.

 

Lasipaviljonkiin voi tuoda myös ajoneuvoja, ja siksi se onkin luonteva paikka esimerkiksi uuden auto- tai moottoripyörämallin esittelyyn. Tila soveltuu myös uuden vaatemalliston, hajuveden tai minkä tahansa muun tuotteenne esittelyyn toimittajille, sidosryhmille ja tärkeille asiakkaille. Tila on käytössä ympäri vuoden.

 

Lasipaviljongissa järjestät myös mieleenpainuvan seminaarin suurellekin yleisölle.

Kartanon muut kokous- ja neuvottelutilat mahdollistavat seminaarivieraiden kohtaamiset myös pienemmissä ryhmissä.

 

Kartanon tasokas keittiö loihtii tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen tarjoilun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme taas huolehtii siitä, että tilaisuutenne järjestelyt sujuvat odotetulla tavalla, ja että vieraanne viihtyvät. Kartanolla on myös mahdollista majoittua yksilöllisesti sisustetuissa korkealaatuisissa huoneissa.

 

Kerro meille millaisen tilaisuuden sinä haluat. Suunnitellaan ja toteutetaan se yhdessä, pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ota yhteyttä puh. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi