Kokoustarjoukset 18.2.-27.2.2019

Hotelli ja ravintola Hirvihaaran Kartano sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta, Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porvoosta.

Tai tule junalla. Matka Z-junalla Helsingin päärautatieasemalta Mäntsälän asemalla kestää 40 minuuttia ja Lahdesta 20 minuuttia. Kerro milloin tulet, niin järjestämme sinulle taksimatkan (10 min) asemalta kartanolle.
Juna-aikataulut klikkaa tästä

 

Hirvihaaran Kartanolla järjestät onnistuneet kokoukset, kongressit ja koulutukset pienille sekä suurille ryhmille. Kartanolla on kahdeksan yksilöllistä kokoustilaa sekä valoa tulviva Lasipaviljonki, jossa järjestät suuremman kokouksen tai koulutustilaisuuden jopa 300 henkilölle. Myös Lasipaviljonki on käytössä ympäri vuoden.

Kokouspäivän ohjelmaa voidaan keventää erilaisilla ryhmä-aktiviteeteilla. Kokouspäivän ohjelma voi päättyä esimerkiksi rentoutumiseen aidon savusaunan löylyissä. Tai iltapäiväkahvit voidaan nauttia kartanon laavulla.

Olipa tilaisuutenne kokous oman väen kesken, asiakasneuvottelu, kongressi, yrityksenne juhla tai tuotteenne lanseeraus, kartano pystyy palvelemaan teitä tarpeidenne mukaan avaimet käteen –periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä, kartanon henkilökunta tekee yhdessä kanssanne ikimuistoisen tilaisuuden, p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Päivän kokouspaketti
Nyt 60 € /vieras (norm. 72 €)

2 päivän kokouspaketti
Nyt 120 € /vieras (norm. 138 €)

Majoitus
Nyt 120 € / 1 hengen huone (norm. 148 €)
Nyt 150 € / 2 hengen huone (norm. 184 €)

Tutustu kokoukset ja koulutukset nettisivuun