Ryhmävierailut kartanolla

100 vuotta kartanohistoriaa!
Kartano ympäristöineen ja palveluineen sopii ryhmävierailuille.

Kartanon historiikki, savusaunan esittely ja keittiöpuutarhan esittely
Kerromme mielellämme kartanon mielenkiintoisesta historiasta sen värikkäine käänteineen sekä savusaunan lämmittämisestä. Samoin kuin ylpeänä esittelemme sekä tasokkaan luonnonmukaisesti viljellyn kartanon keittiöpuutarhan että marja- ja hedelmätarhan. Kierroksella on mahdollisuus kuulla luonnonmukaisista kasvatustavoista. Kartanon alueeseen voi käydä tutustumassa omaehtoisesti. Esittelyt tulee varata etukäteen kartanon myyntipalvelusta.

Tarjoamme vieraileville ryhmille etukäteen tilattuna aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvit tai päivällisen. Vierailevat ryhmät voivat halutessaan lounastaa myös tilauksesta kartanon keittiöpuutarhassa.

 

Vietä kiireetön ja tunnelmallinen hetki seurueesi kanssa kartanolla.
Kartanolla voit hengähtää kahvitustuokion, nautinnollisen aamiaisen tai ihanan aterian verran.

Halutessanne kerromme lyhyesti kartanon historiikin.
Olemme iloisia, että voimme tarjota mahdollisuuden kurkistaa Hirvihaaran Kartanon historiaan ja makumaailmaan.
Räätälöimme ryhmällenne sopivat tarjoilut, vaihtoehtoja löytyy niin kahvitukseen lounaaseen kuin iltaruokailuunkin. Herkuistamme löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto.

Bussiryhmille joka 22. henkilö on veloituksetta, kuljettaja aina veloituksetta. 
Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden menun ja osallistujamäärän kaksitoista (12) päivää ja viimeiset muutokset viisi (5) arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan. Hinnat ovat voimassa arkipäivinä, kysy viikonlopun ryhmävierailuista myyntipalvelustamme p. 019 688 8255 tai myynti@hirvihaarankartano.fi

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.